Mesaj de solidaritate: ”PSD Alba condamnă public decizia celor care au părăsit partidul pentru a se alătura celor care ne sunt adversari”

PSD Alba condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD.

PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea concetățenilor noștri.

Rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii.

Suntem uniți în lupta cu Statul Paralel! Nu vom ceda și vom duce până la capăt reforma justiției pe care am început-o pentru a pune capăt abuzurilor și nedreptăților care au măcinat societatea românească și prin care s-a încercat subminarea și uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români.

Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație.

Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea Legilor justiției și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România.

Răspunsul nostru este clar și simplu: Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt!

Biroul de presă al PSD Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

sabin 27 mai 2018 at 22:49

..ce drac , sa nu!!..de cata vreme racolati toti dezertori???..totul se plateste!!…

gerula 28 mai 2018 at 9:15

…pana la prapastie si sa va aruncati in ea,uniti.

Ghita 29 mai 2018 at 10:46

prosti, obedienti, pupincuristi, incompetenti, lichele. pesedisti

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...