Rămâi conectat

Politică Administrație

Membrii PMP din Alba merg la București pe ”barba” lor, pentru lansarea candidaturii Elenei Udrea

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Lansarea-eurocandidatilor-PMP02O delegație formată din aproximativ 65 de membri și simpatizanți PMP se vor deplasa la București, pentru lansarea candidaturii Elenei Udrea, din 28 septembrie.

”Am pregătit pentru plecarea la București un autocar de 54 de persoane. Vor mai fi 10-15 persoane care vor merge cu mașinile personale. Vreau să punctez în mod deosebit faptul că acest drum la București este pe cheltuiala noastră, a membrilor PMP. Noi ne plătim hotel, drum, nu primim un milion în plus, nu ni se dau sandwish-uri, în autocar”, a precizat Gabriela Muntean, secretarul general al PMP Alba Iulia.

Elena Udrea nu-și va mai lansa candidatura la Sala Palatului, așa cum a precizat anterior, pentru a nu risipi resurse financiare, conform deputatului Negruț. Manifestarea se va desfășura duminică, la ora 11.00 sub forma unui miting pe străzile Bucureștiului și se va încheia în fața Sălii Palatului, unde vor avea loc luări de cuvânt.

Clement Negruț a mai precizat că vor fi prezenți în jur de 12.000-15.000 de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea