Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Membrii anonimi ai filialei „Mişcarea Populară” Alba suferă de…prea multă linişte!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lansare filiala Alba a fundatiei Miscarea Populara05„În Alba nu sunt manifestaţii de stradă deşi s-au pierdut multe locuri de muncă şi pe aici. Nu sunt niciun fel de forme de protest, e linişte. Cei de aici ne-au spus că se simt ca într-un fel de mlaştină. Practic aici se fură în linişte”. Este declaraţia făcută de preşedintele Fundaţiei „Mişcarea Populară” din România, Marian Preda, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc sâmbătă la Alba Iulia, cu ocazia lansării filialei judeţene, filială ce s-a lansat …fără prezenţa a niciunuia dintre membri! (vezi aici).

 Preda susţine că aceasta este concluzia pe care a tras-o în urma întâlnirii cu cei peste 50 de membri ce ar urma să facă parte din viitorul partid, filiala Alba:  „Am discutat cu colegii de aici, ne-au exprimat, dacă doriţi, nemulţumirile lor legate de faptul că în judeţul Alba pare să nu se întâmple nimic. Au spus că este un judeţ atipic din acest punct de vedere. Ne-au spus că se simt ca într-o mlaştină de linişte şi lucrul acesta se întâmplă pentru că blaturile dintre partidele politice sunt transpartinice şi practic aici se fură în linişte”, a precizat liderul fundaţiei.

 Rugat să explice mai concret ce ar vrea să spună prin sintagma că „aici se fură în linişte”, liderul a declarat că „în Alba, spre exemplu, nu sunt manifestaţii de stradă deşi s-au pierdut multe locuri de muncă şi pe aici. Nu sunt niciun fel de forme de protest, e linişte”. Totodată acesta a ţinut să precizeze că liniştea aceasta rezultă de fapt din înţelegerile transpartinice între oamenii politici locali şi că  acei membri ” care nu sunt foarte mulţi, cei 50 şi ceva din Alba vor sparge încet, încet liniştea aceasta”.

 „O mlaştină e liniştită, dar dacă ai intrat acolo te afunzi încet, şi cu cât te afunzi , ai şanse mai mici să ajungi undeva la mal. Oricine ar veni la putere, dacă există ceva critici sunt aşa mai degrabă de faţadă şi populaţia pare să încurajeze în mare parte această înţelegere a clasei politice, eventual cei mai mulţi au reacţionat prin neparticiparea la vot, nu prin acţiuni efective”, a mai spus preşedintele Fundaţiei „Mişcarea Populară”.

 Ei bine cine sunt cei care au spus aceste lucruri nu ştim nici noi, pentru că nu ne-a fost dezvăluit numele niciunuia dintre ei. Urmează să aflăm peste cel mult 10 zile, aşa cum au promis liderii fundaţiei „Mişcarea Populară”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea