Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medicul Țuhașu, cu lacrimi în ochi la protestul de la Spitalul Aiud: „Suntem cu toții în fața patului unei mame bolnave și anume sistemul nostru de sănătate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Țuhașu, cu lacrimi în ochi la protestul de la Spitalul Aiud: „Suntem cu toții în fața patului unei mame bolnave și anume sistemul nostru de sănătate”

Prezent la protestul celor 67 de cadre medicale angajate pe perioadă determinată, pe durata stării de alerta, medicul Ovidiu Tuhașu a fost protagonistul unei scene pline de încărcătură emoțională.

CITEȘTE ȘI: Protest la Spitalul din Aiud. Medicul Hurani Majid alături de personal: „Trebuie să găsim o soluție, copiii aștia au lucrat aici un an, un an jumate și unii dintre ei au pierdut 5 ani din viață”

„Suntem cu toții în fața patului unei mame bolnave și anume sistemul nostru de sănătate. Atât copiii ei cât și medici se străduiesc din tot sufletul ca să fie resursele maxime. Doar împreună putem să ajutam sistemul nostru de sănătate bolnav”, a spus medicul emoționat.

Cu ochii în lacrimi acesta acesta le-a multumit tuturor pentru ce au făcut, fiind aplaudat și îmbrațișat călduros de colegii săi.

Doctorul Țuhașu este angajatul Spitalului Județean Alba, fiind detașat la Secția de ATI de la Aiud pe perioada pandemiei. Cum spunea chiar managerul spitalului a fost „omul care s-a dăruit zi și noapte activității și pacienților cel mai grav bolnavi”.

CITEȘTE ȘI: Nemulțumire printre cele peste 60 de cadre medicale angajate la Spitalul din Aiud pe perioada pandemiei: „Ne-am pus viețile în pericol și nu primim nici o șansă”

Cele 67 de cadre medicale angajate pe perioada pandemiei la Spitalul Municipal Aiud și-au exprimat nemulțumirea față de conducerea unității medicale.

Aceștia susțin că, deși termenul în care contractele vor expira se apropie, nu au primit nici un răspuns la întrebarea dacă se va organiza un examen, prin care ar putea ocupa acele posturi pe perioadă nedeterminată.

Problema celor 67 de cadre medicale rămâne încă incertă, astăzi urmând ca în ședința Consiliului Local al municipiului Aiud să se ia o hotărâre în acest sens. Oamenii așteaptă să vadă dacă se va găsi sau nu o soluție pentru a putea rămâne si după data de 6 iunie pe posturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea