// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Medicul oftalmolog Violeta Lazăr: Pacienții pot să vină cu mare încredere la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia; operațiile de cataractă decontate parțial de CAS

Medicul oftalmolog Violeta Lazăr, a declarat, luni, la radio Unirea FM, că pacienții pot apela cu încredere la serviciile Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, întrucât cadrele medicale se specializează continuu, aparatura este performantă, mediul de lucru curat, iar în cazul cataractei, spre exemplu, o parte din costuri sunt suportate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Întrebată, luni, la o emisiune de la radio Unirea FM, dacă spitalul are aparatură inclusiv pentru intervenții în cazul bebelușilor și copilașilor, dr. Violeta Lazăr, a răspuns că unitatea spitalicească este pregătită din acest punct de vedere.

”Din 2013 Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia este acreditat CONAS, care este o comisie națională de acreditare a spitalelor, are 2.400 de criterii de evaluare, începând de la pregătirea personalului, circuite, suprafețe, aparatură, care trebuie să fie de înaltă performanță”, a spus dr. Violeta Lazăr.

Medicii participă la congrese, în vreme ce infirmi