Medicul de origine palestiniană Raed Arafat, cel mai de încredere român. Sondaj privind încrederea populației

Paul Voicu - Primar 2020

top incredereRezultatele unui sondaj Operations Research realizat cu câteva ore înaintea alegerilor pentru Parlamentul European, privind nivelul de încredere al populației în liderii politici, îl plasează pe secretarul de stat în Ministerul Sănătății, medicul de origine palestiniană Raed Arafat, pe prima poziție.

Dintre politicieni, Victor Ponta cu 37%. și Klaus Iohannis  cu 36%. Se situează în topul nivelului de încredere al populației.

ELIT

Faptul că românii au cea mai mare încredere într-un cetățețean român de origine palestineană, un om excepțional de altfel, care a făcut foarte multe lucruri bune pentru țara sa adoptivă, demonstrează cât de dezamăgiță, cât de puțin mândră este populația României de liderii săi politici.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

3 Comentarii

apoliticul 26 mai 2014 at 11:31

Se presupune ca acest sondaj ar arata preferintele in procente.Problema e ca suma procentelor ar trebui sa fie 100 .

Raed 26 mai 2014 at 12:21

„Medicul de origine palestiniană Raed Arafat, cel mai de încredere român … ”
… si cand te gandesti ca nu cu multa vreme in urma, Traian Basescu, ditamai presedintele romanilor, isi batea joc de el (cel mai de încredere român ) intr-o emisiune TV, in vazul unei tari intregi. Va mai amintiti episodul cu „ghici ghicitoarea mea … ” ?? Dar ce ne mai miram …

Mariana Faur 26 mai 2014 at 21:34

Felicitari Domnului ministru secretar de stat in MAI dr Raed Arafat ,pentru ca a invins un sistem pentru a-si impune o idee,ceea ce i-a adus cota mare de incredere a poporului! Daca toti ar fi facut macar jumatate cat domnia -sa ,acum nu ar fi avut de ce sa le fie rusine si sa se ascunda ,dand vina unii pe ceilalti

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...