Rămâi conectat

Actualitate

Medicii de la Spitalul judeţean Alba s-au luptat toată ziua de sâmbătă pentru viaţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Sâmbătă dimineaţa, la ora 5,02, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că R.A.S., o tânără de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, s-a aruncat de la etajul 6 al blocului M5 din cartierul Cetate, unde locuieşte. Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au găsit victima pe terasa de la etajul unu al imobilului iar aceasta a fost transportată în stare de conştienţă la Spitalul Judeţean Alba, cu multiple leziuni. Din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că tânăra s-a aruncat pe fereastra apartamentului, pe fondul unor discuţii telefonice purtate cu prietenul său.
Se pare că tânăra a făcut această alegere dezastruoasă pentru tot restul vieţii după ce s-a certat cu prietenul său. O alegere dezastruoasă pentru că, ea a stat toată ziua de sâmbătă în operaţie, doctorii de la spitalul judeţean intrând pe rând în sală să-i reconstruiască coloana vertebrală, să-i repare picioarele, coastele şi organele interne şi în cele din urmă să-i repare faţa. La 20 de ani, avea toată viaţa şi o mulţime de speranţe aşternute în calea sa. Faptul că pentru nimic şi nimeni pe lumea asta nu merită să-ţi curmi propria viaţă, sau doar s-o mutilezi regretabil nu este doar o frază banală. O s-o repet la nesfârşit, de câte ori, din nefericire, se ivesc asemenea ocazii.
Cercetările sunt continuate de poliţie pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, transmite IPJ Alba. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea