Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medic nou la Spitalul Judeţean din Alba Iulia. Gabriela Capriș – a venit din Cluj Napoca pentru compartimentul de hematologie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • După ce majoritatea secţiilor au fost renovate, Spitalul Judeţean din Alba Iulia atrage din ce în ce mai mult personal medical specializat.

Începând cu luna martie a acestui an în cadrul Secției de Oncologie funcționează și compartimentul de hematologie, după ce în spitalul din Alba Iulia a fost angajat medicul Gabriela Capriș, singurul medic care are această specialitate medicală în județul Alba. Medicul originar din Galați, a absolvit Facultatea de medicină la Cluj-Napoca, unde până în anul 2013 a efectuat și rezidențiatul.

Am dorit să rămân și să profesez în țară și am ales Alba Iulia după ce în anul 2012 și în 2013 am participat la un schimb de experiență și am reușit să cunosc oamenii de aici. Mă simt legată de Ardeal și este foarte bine pentru mine, deoarece am o colaborare bună și cu cei de la Cluj-Napoca”, a explicat medicul Gabriela Capriș.

Compartimentul de hematologie are 5 paturi pentru spitalizare continuă și deservești întreaga populație a județului Alba. Patologia abordată este atât cea malignă (leucemii) cât și non-malignă pentru adulți.  Medicul hematolog acordă consultații și la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, din strada Mușețelului,  de luni până joi, câte o oră pe zi. Pacienții se pot adresa acestui cabinet cu trimitere de la medicul de familie, atunci când există suspiciunea unei afecțiuni hematologice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea