Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Medic de familie din Alba Iulia despre vaccinarea antigripală: „Din septembrie tot aud că avem vaccinuri, dar mă uit în frigider și este cam gol”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mădalina Vesa, medic de familie din municipiul Alba Iulia a abordat problema vaccinării antigripale, spunând că anul acesta, deși numărul dozelor este mai mare comparativ cu 2019, numărul de persoane imunizate a fost mai scăzut.

„Am ajuns în luna decembrie. Anul trecut pe vremea aceasta vaccinasem antigripal mai multe persoane comparativ cu acest an, deși numărul de doze achiziționate de România acum este aproape dublu. Dragi pacienți, eu nu mai știu ce sfat să vă dau și nu mai știu ce să cred. Din septembrie tot aud că avem vaccinuri, dar mă uit în frigider și este cam gol …..

Anul viitor voi cere 1000 de doze, pentru a primi cele 300 de doze cerute.

A intrat un lot de vaccinuri gripale în farmacii și din care stiu este ultimul. Pentru copiii intre 2-18 ani găsiți fluenz tetra. Pt adulți găsiți influvac tetra”, a scris medicul Mădălina Vesa pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea