Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Medalii pentru Gemina DBP Alba Iulia la Cupa Dacicus: Anamaria Suciu – de două ori pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții clubului Gemina DBP Alba Iulia au cucerit două medalii la Cupa Dacicus la karate, de la Orăștie, Anamaria Suciu urcând în două rânduri pe treapta a 3-a a podiumului

La a XXXV-a ediție a Cupei Dacicus la karate, în organizarea CS Dacicus Orăştie a participat și ACS Karate Club Gemina DBP Alba lulia, fiind a 3-a competiție din acest an pentru karateka din Cetatea Marii Uniri.

Concursul, organizat sub auspiciile IKU (Internațional Karate Union) din cadrul Federației Române de Arte Marțiale (FRAM),  s-a derulat sub un regulament puțin diferit față de cele la care karateka albaiulieni concurează.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La întrecere au luat startul 300 de karateka de la 25 de cluburi din țară, cu vârste cuprinse între vârsta preșcolară pană la seniori care s-au întrecut în 4 probe: kihon, kata individual, kumite individual și kata echipe, pe categorii de vârstă, grad și greutate, încurajați de antrenori, părinți și rude. Delegația ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, instructor și arbitru în competiție și de 4 karateka: Anamaria Suciu, Alexia Drăgan, Iulia Gordeș și Elizabeth Gordeș, fiind antrenate la Alba Iulia de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 5 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 4 dan. ,,Bobocii” de la clubul din Alba Iulia, Iulia Gordeș, 10 ani, 10 kyu și Elizabeth Gordeș, 8 ani, 10 kyu, fără experiență competițională, aflați la doar al doilea concurs, nu au reușit să urce pe podium, Alexia Drăgan, 10 ani, 5 kyu s-a calificat în turul final la kata individual fiind aproape de o medalie.

Anamaria Suciu, cea mai bună karateka a ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia pe anul 2023, a dovedit din nou că pasiunea, seriozitatea, munca, implicarea și stăruința te propulsează pe podium și a câștigat două medalii de bronz, la kata individual și la kumite individual.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea