Rămâi conectat

Sport

Meci pierdut în „setul de aur” de Volei Alba-Blaj! „Coşmarul” Dinamo continuă şi în semifinale, 3-2 în primul joc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba-Blaj a arătat că poate pune mari probleme vicecampioanei Dinamo, ce a avut nevoie de „setul” de aur pentru a câştiga primul joc din semifinale, scor 3-2 (22-25, 25-23, 25-18, 23-25, 16-14).

Echipa din „Mica Romă” a pierdut întâiul meci din penultimul act şi încearcă să egaleze sâmbătă situaţia, un nou meci în Capitală, de la ora 19.00, pentru a-şi pune în valoare avantajul terenului propriu în cursul săptămânii viitoare.În acest sezon, Dinamo a învins în 5 rânduri formaţia din „Mica Romă”, însă în 3 rânduri partidele s-au încheiat în 5 seturi (în campionat).

*Discuţii tensionate între oficiali

După ce în setul al doilea, Marian Ştefan a intrat în teren pentru a protesta la o decizie a arbitrului de scaun şi apoi a discutat cu primarul Gheorghe Rotar, aflat în tribună, tensiunea şi-a spus cuvântul şi la final, când oficialii ambelor tabere au dialogatpe un ton ridicat, în contradictoriu, minute bune deznodământul partidei.

„Să nu vorbim de lucruri ce s-au întâmplat în afara voleiului, noi discutăm despre echipa noastră. Am dovedit că se poate, sâmbătă e nouă partidă. Trebuie să fim cu capul sus, s-a văzut caracterul nostru, am observat că se poate şi mergem înainte. Am încredere în fete, trebuie să ne recuperăm şi fizic şi psihic”, a spus Branko Gajici.

[nggallery id=1364]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea