Meci amical, FC Unirea – Gaz Metan II Mediaş

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Astăzi, de la ora 11.00, pe terenul de la Oarda de Jos, FC Unirea Alba Iulia va susţine al doilea amical al iernii împotriva formaţiei Gaz Metan II Mediaş (locul 11 în Seria a 6-a a Ligii a 3-a). Cu prilejul acestui meci de verificare „alb-negrii” vor testa o serie de jucători, ultimul nou-venit fiind fundaşul dreapta Sorin Bâlu (25 ani, liber de contract, fost la Forex Braşov şi în tur la Voinţa Sibiu). „O să mai retuşăm efectivul în vederea cantonamentului centralizat de săptămâna viitoare, unde mi-aş dori să ducem 25 de jucători”, a afirmat antrenorul Marian Pană. Pe lângă Bărbulescu (ex-FC Argeş), Ilea (FCM Tg Mureş), G. Ivan (Victoria Brăneşti), Iuoraş (Inter Ciugud), Bodolan (ACMU Poli Iaşi) sau Ad. Bojin (Banatul Timişoara), cu această ocazie vor debuta noutăţile Gego, Pleniceanu, Ad. Câmpeanu sau Boboc, veniţi în această săptămână.
lProbleme cu Farul Constanţa
Ad. Câmpeanu şi Boboc sunt fotbalişti cu experienţă, care însă mai au de rezolvat litigiile cu Farul Constanţa, echipa unde au evoluat în prima parte a campionatului. Gruparea de pe malul mării a acumulat restanţe importante către jucători, dar recent a achitat un salariu, situaţie care complică datele problemei. „Doresc să-i transferăm pe cei doi, îi cunosc bine şi consider că ar fi soluţii adecvate pentru întărirea echipei”, a admis Pană. „Principalul” ardelenilor susţine că echipa are nevoie de achiziţii, dar vizează cu prioritate zona centrală a defensivei. „Trebuie să ne consolidăm la nivelul apărătorilor centrali, acolo căutăm alternative viabile”, a conchis Pană.
lStarea financiară?
FC Unirea Alba Iulia s-a „mişcat” în ultima perioadă, a fost instalat pe banca tehnică Marian Pană, a venit „secundul” Florin Cristescu, impresarul Eutin Bojin e foarte aproape de a prelua funcţia de manager sportiv, dar problema financiară este în continuare în suspans. O parte din actualii jucători mai au de încasat contractele pentru luna noiembrie, iar în 15 ianuarie au devenit scadente ratele pe decembrie 2010. În plus, clubul unirist are de suportat memoriul lui Selagea (care a solicitat să devină liber şi încă situaţia sa e neclară), dar mai ales datoriile către foştii echipieri, obligatorii de achitat până la startul returului pentru ca echipa să fie programată, suma în discuţie depăşind 100.000 euro.
Dan HENEGAR

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

Uniristi faceti-va teren de antrenament in A I.... 2 februarie 2011 at 15:03

Daca doar distrugeti suprafata de joc a terenului din Oarda,va doresc sa ajungeti in……cu atat mai mult ca U Cj distrugea suprafata de joc de pe Cetate contra unor euroi,iar voi nu ati gabat un pumn de iarba ori un cilindru……De ati…..

Comentariile sunt oprite