Rămâi conectat

Actualitate

Material lemnos transportat ilegal, confiscat de poliţiştii din Arieşeni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 23 septembrie a.c., poliţiştii din Arieşeni, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Gârda, au acţionat pe raza de competenţă, pentru combaterea ilegalităţilor la regimul silvic, în conformitate cu  Planul Comun de Acţiune „Scutul Pădurii 2014”.

Cu această ocazie, pe drumul comunal Gârda de Sus – Casa de Piatră, în locul numit “Sohodoale”, a fost depistată o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ilva Mică, judeţul  Bistriţa – Năsăud, care transporta 11,5 metri cubi material lemnos, din speciile molid şi brad.

Conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire care nu era completat în conformitate cu prevederile legale, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, în baza prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Gârda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea