Masă rotundă la Alba Iulia pe tema integrării sociale și profesionale a persoanelor din grupuri vulnerabile

Paul Voicu - Primar 2020

Consiliul Judeţean Alba – Direcţia Generală de Asistenţă Socială, Consiliul Local Alba Iulia şi Asociaţia „Agora” Alba Iulia organizează  marţi,  14 mai 2013, ora 11.00,  la  Sala „Mihai Viteazul” (Palatul Administrativ), masa rotundă cu tema ,,Programe  locale de integrare socială și profesională dezvoltate de societatea civilă și autoritățile locale pentru persoane din grupuri vulnerabile”.

Evenimenul este organizat în cadrul proiectului  ,,Atelier Insert Decor  – SERVICIUL DE INTEGRARE SOCIO-PROFESIONALĂ ” cofinanţat de Ambasada Franţei la Bucureşti.

ELIT

Potrivit CJ Alba, “parteneri în implementarea proiectului sunt Asociaţia ,,Echange et Partage” şi Asociaţia ,,AMI”(Alba Manche Impreuna).

Masa rotundă se doreşte a fi un prilej pentru prezentarea activităţilor din proiect, dezbateri la temă precum şi o vizită la Atelierul de croitorie şi obiecte decorative amenajat în incinta Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia.

Mihail David - 2020

La eveniment sunt invitaţi membrii Comitetului Judeţean de Analiză a Problemelor Persoanelor cu Handicap, structura de reprezentare la nivel judeţean a instituţiilor şi organizaţiilor care au activităţi şi responsabilităţi în domeniul persoanelor cu handicap, care vor lansa o propunere de colaborare interinstituţională pentru organizarea  Marşului persoanelor cu handicap „Cursa inimii Cetăţii Alba”, ed.a VI-a.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...