Rămâi conectat

Actualitate

Masă rotundă la Alba Iulia pe tema integrării sociale și profesionale a persoanelor din grupuri vulnerabile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consiliul Judeţean Alba – Direcţia Generală de Asistenţă Socială, Consiliul Local Alba Iulia şi Asociaţia „Agora” Alba Iulia organizează  marţi,  14 mai 2013, ora 11.00,  la  Sala „Mihai Viteazul” (Palatul Administrativ), masa rotundă cu tema ,,Programe  locale de integrare socială și profesională dezvoltate de societatea civilă și autoritățile locale pentru persoane din grupuri vulnerabile”.

Evenimenul este organizat în cadrul proiectului  ,,Atelier Insert Decor  – SERVICIUL DE INTEGRARE SOCIO-PROFESIONALĂ ” cofinanţat de Ambasada Franţei la Bucureşti.

Potrivit CJ Alba, “parteneri în implementarea proiectului sunt Asociaţia ,,Echange et Partage” şi Asociaţia ,,AMI”(Alba Manche Impreuna).

Masa rotundă se doreşte a fi un prilej pentru prezentarea activităţilor din proiect, dezbateri la temă precum şi o vizită la Atelierul de croitorie şi obiecte decorative amenajat în incinta Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia.

La eveniment sunt invitaţi membrii Comitetului Judeţean de Analiză a Problemelor Persoanelor cu Handicap, structura de reprezentare la nivel judeţean a instituţiilor şi organizaţiilor care au activităţi şi responsabilităţi în domeniul persoanelor cu handicap, care vor lansa o propunere de colaborare interinstituţională pentru organizarea  Marşului persoanelor cu handicap „Cursa inimii Cetăţii Alba”, ed.a VI-a.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea