Rămâi conectat

Curier Județean

Marţi are loc concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar. Aproximativ 600 de cadre didactice înscrise din judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concurs-titularizareMarţi, 30 iulie, la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”  şi la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia aproximativ 600 de cadre didactice din judeţ sunt aşteptate să susţină concursul de ocupare a posturilor  didactice pentru anul şcolar 2013-2014.

Examenul de titularizare se desfăşoară de la ora 10.00. Candidaţii vor fi prezenţi în sala de concurs cel mai devreme la ora 8.00 şi cel mai târziu la ora 9.00, conform programului. Durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore, timp ce poate fi depăşit cu 1-2 ore numai de către candidaţii cu deficienţe vizuale grave.

Candidaţii nu pot intra în sală cu telefoane mobile, cărţi, caiete sau alte mijloace comunicare la distanţă (toate acestea se vor depozita în: sala 11 – parter la Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia și sala 7 – parter la Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia). Orice tentativă de fraudă se sancţionează cu excluderea din sala de examinare. Pentru redactarea lucrărilor se foloseşte cerneală sau pix de culoare albastră, iar desenele/graficele se pot executa şi cu creionul negru. Candidaţii pot avea însă, dicţionare pentru disciplinele latină sau greacă veche şi planurile de conturi pentru disciplina „economic, administrativ, poştă”.

Afişarea rezultatelor concursului din 30 iulie va avea loc în 5 august 2013. Depunerea şi înregistrarea contestaţiilor la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba sunt programate pentru 5-6 august 2013, iar în 8 august va avea loc afişarea rezultatelor finale ale concursului de titularizare. Pentru a promova concursul, cei prezenţi trebuie să obţină cel puţin nota 7.00 la proba scrisă.

Pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, personal.albanet.ro, sunt afişate liste cu repartizarea candidaţilor în săli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea