Rămâi conectat

Curier Județean

MARȚI: Acțiune de donare de sânge la Spitalul Orășenesc Câmpeni. ”Dacă sângele înseamnă viață, atunci donarea înseamnă speranță!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți 28 ianuarie 2020, la Spitalul Orășenesc Câmpeni va avea loc o acțiune de donare de sânge. Edilul orașului îndeamnă cetățenii să participe în număr cât mai mare și ajute la salvarea unor vieți, donând, scrie campeniinfo.ro

”Este o acțiune la care ar trebui să participăm în număr cât mai mare. În ultimii ani am văzut cum viața unui om depindea de sângele unei anumite grupe sanguine. De aceea, este esențial să donăm cât mai mulți.

Am văzut că sunt anumite persoane care vă cheamă la această acțiune caritabilă precum v-ar îndemna la vot. Eu nu mă pot juca cu viețile omenești, mi se pare o lașitate să profiți de o asemenea zi pentru a-ți îmbunătăți imaginea.

Acțiunile de voluntariat sau de donare de sânge, în cazul acesta, trebuie să fie făcute din suflet, fără obligații. Suntem oameni între oameni, ferească Dumnezeu ca vreunul dintre noi să depindă de o singură picătură de sânge”, a scris Călin Ioan Andres..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea