MARȚI: Acțiune de donare de sânge la Spitalul Orășenesc Câmpeni. ”Dacă sângele înseamnă viață, atunci donarea înseamnă speranță!”

Marți 28 ianuarie 2020, la Spitalul Orășenesc Câmpeni va avea loc o acțiune de donare de sânge. Edilul orașului îndeamnă cetățenii să participe în număr cât mai mare și ajute la salvarea unor vieți, donând, scrie campeniinfo.ro

”Este o acțiune la care ar trebui să participăm în număr cât mai mare. În ultimii ani am văzut cum viața unui om depindea de sângele unei anumite grupe sanguine. De aceea, este esențial să donăm cât mai mulți.

Am văzut că sunt anumite persoane care vă cheamă la această acțiune caritabilă precum v-ar îndemna la vot. Eu nu mă pot juca cu viețile omenești, mi se pare o lașitate să profiți de o asemenea zi pentru a-ți îmbunătăți imaginea.

Acțiunile de voluntariat sau de donare de sânge, în cazul acesta, trebuie să fie făcute din suflet, fără obligații. Suntem oameni între oameni, ferească Dumnezeu ca vreunul dintre noi să depindă de o singură picătură de sânge”, a scris Călin Ioan Andres..

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...