Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Marți, 17 iulie, miting #rezist, la Alba Iulia: ”Într-un ultim efort de a-l scăpa pe Dragnea de închisoare, PSD forțează din nou adoptarea unei ordonanțe de urgență”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Protestatarii #rezist din Alba Iulia își dau din nou întâlnire în această săptămână, pentru a-și exprima împreună dezacordul față de o nouă ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea:

”PSD forțează din nou adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere, într-un ultim efort de a-l scăpa pe Dragnea de închisoare.

Mai mult de atât, sursele noastre spun că Dăncilă va lua măsuri pentru blocarea accesului președintelui la ședința guvernului de marți când va fi adoptată ordonanța de urgență.

Ne intâlnim în fața prefecturii, marți 17 Iulie 2018, de la ora 20.00, pentru a transmite mesajul nostru comun: NU suntem de acord cu această nouă ordonanță și NU suntem de acord cu amnistia și grațierea!”, transmite organizatorul mitingului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea