Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Marșul pentru sănătate „Erich Lehnen” la Teiuș, în 23 august 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Orașul Teiuș va fi organizatorul și gazda celei de-a VII-a ediții a Marșului pentru sănătate „Erich Lehnen”, un eveniment la care sunt invitați și așteptați teiușeni și nu numai care doresc să își fortifice sănătatea și să cunoască mai bine sau să descopere împrejurimile Teiușului.

Sub deviza „esența fericirii este sănătatea, iar a sănătății e mișcarea”, marșul se dorește a fi un eveniment ce oferă participanților un cadru organizat pentru a străbate un traseu pitoresc cuprinzând satele aparținătoare Teiușului: Beldiu, Pețelca și Căpud.

Organizarea în cel mai mic detaliu, deplasarea în aer liber, buna dispoziție și surprizele de-a lungul traseului vor face din acest eveniment, sperăm noi, unul reușit, câștigători fiind iubitorii de mișcare și natură.

Doritorii sunt așteptați să se înscrie până la data de 22 august 2019, ora 14.00, la sediul Primăriei Orașului Teiuș, telefonic la numărul 0258 851 101 sau prin e-mail la adresa: primaria_oraș[email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea