Rămâi conectat

Curier Județean

”Marketing după perdea”, în premieră la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11:00, va avea loc la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Aula Mică, întâlnirea cu specialiști de marketing din Cluj Napoca, în cadrul primei ediții a proiectului ”Marketing după perdea.

marketing alba

Evenimentul este organizat de organizația IAA YP Cluj și este la a doua ediție în Cluj și prima în Alba. Proiectul cuprinde o serie de întâlniri între studenţi şi specialişti din Cluj-Napoca și Alba-Iulia, oferind un cadru de dialog prielnic dezvoltării profesionale. Anul acesta sunt organizate 4 sesiuni de prezentări în cadrul FSEGA, FSPAC, Facultăţii de Business şi Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia.

Studenții vor avea oportunitatea de a pune întrebări și de a discuta aspecte știute și neștiute pe care le vor întâlni într-o carieră în marketing și comunicare. Intrarea este gratuită și organizatorii îi aşteaptă în număr cât mai mare!

Ideea de a aduce evenimentul și în orașul nostru îi aparține Ciprianei Stan, alumnă a Facultății de Marketing din Alba Iulia. Cipriana își dorește să ofere și studenților din Alba șansa de a fi conectați la specialiștii din domeniul marketingului și de a înțelege mai bine care sunt așteptările mediului de business de la ei ca viitori specialisti.

”Evenimentul se adresează în mod special studenților care studiază și sunt pasionați de marketing, care doresc să afle sfaturi practice de la profesioniști în domeniu. Ne adresăm în special studenților, însă îi așteptăm pe toți cei care doresc să afle mai multe despre acest subiect, indiferent dacă sunt studenți sau absolvent.” spune Cipriana Stan, organizator ”Marketing după perdea Alba Iulia”.

Cei 4 speakeri cu experienţă de împărtăşit de după birou care vor veni la Alba Iulia:

Alex Zaicu, Freelance Marketer

Andrei Ţigănaş, Copywriter & PR wizard, Bloomanity

Călin Biriş, Digital Director, Loopa

Oana Vlad, Marketing Manager, Blade Solutions

  • Univ. Dr. Andreea Muntean, invitat special, care vă va împărtăşi din experienţa sa de după catedră.

În cadrul evenimentului studenții vor avea parte de zeci de momente din viaţa reală a unui marketer, zeci de întrebări şi răspunsuri la cele mai mari curiozităţi în domeniu și cărți de la editura All.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina evenimentului: 7 noiembrie, Aula Mică | h. 11.00, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Romania, pagina oficiala

 

Despre IAA YP

IAA Young Professionals este un program al IAA ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ani terminali, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi comunicării.

IAA Young Professionals Cluj este prima şi singura filială a IAA Young Professionals România, din afara Bucureştiului.

S-a înfiintat în 2009, reunind tineri profesionişti din marcomm-ul clujean. Printre proiectele IAA Young Professionals Cluj se numară: workshop-uri și prezentări de marketing, întâlniri informale cu seniori din industrie, proiecte pentru mediul ONG, catalogul Marketing Tribe și implicare în cadrul Festivalului de Publicitate Cluj. (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea