Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Haţegan, Vicepreşedinte CJ Alba: Anul acesta va fi modernizat DJ 107 V – Sânmiclăuş – Alecuş – Fărău

Andreea Ștefan

Publicat

în

Consiliul Judeţean Alba va efectua în acest an lucrări de modernizare pe o lungime de 11,5 km a drumului judeţean 107 V.

Din totalul de 14,5 km cât măsoară acest drum, 3 km au fost modernizaţi anul trecut, astfel, la finalizarea lucrărilor, se va putea circula în condiţii optime între localităţile Sânmiclăuş, Alecuş şi Fărău.

Întrucât pe această porţiune se dezvoltă în prezent o viteză de deplasare redusă, din cauza unei suprafeţe de rulare nerezistentă la acţiunea factorilor climatici, a sistemelor de scurgere a apelor pluviale şi a gropilor apărute, modernizarea drumului va crea premisele unei căi de comunicaţie care să satisfacă nevoile utilizatorilor, persoane fizice sau agenţi economici.

Pentru modernizarea celor 11,5 km se realizează în momentul de faţă studiul de fezabilitate, care va fi predat beneficiarului în aproximativ trei săptămâni, urmând ca apoi să se liciteze proiectarea şi execuţia lucrărilor. Valoarea investiţiei este de 3 milioane de euro şi va fi suportată din bugetul Consiliului Judeţean Alba.

DJ 107 V este situat pe cea mai scurtă rută de deplasare pe direcţia Blaj – Ocna Mureş. În acest sens, pe lângă faptul că se va facilita deplasarea între localităţile pe care le traversează, se creează o rută alternativă între Municipiul Blaj şi zona Turda – Unirea, cu autostrăzile A 10 şi A 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea