Rămâi conectat

Politică Administrație

Marinela Oană și Constantin Corodeanu sunt candidații, PNL Alba, desemnați pentru funcția de primar în comunele Șibot și Cricău

Andreea Ștefan

Publicat

în

Marinela Oană și Constantin Corodeanu sunt candidații, PNL Alba, desemnați pentru funcția de primar în comunele Șibot și Cricău

PNL Alba se apropie de finalul procesului de desemnare al candidaților pentru funcțiile de primar în unităţile administrativ teritoriale ale judeţului, în cursul săptămânii trecute fiind desemnați candidații pentru comunele Cricău şi Şibot.

Pentru funcţia de primar în comuna Cricău, PNL îl propune pe domnul Constantin Corodeanu. În vârstă de 47 de ani, acesta a crescut în comună, absolvind şcoala generală din Cricău şi Colegiul Naţional Horea, Cloşca şi Crişan din Municipiul Alba Iulia. A urmat apoi cursurile Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, fiind licenţiat al Facultăţii de Inginerie şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice – secţia Comerţ – Marketing.

În vara anului 2000 s-a întors în comuna de origine, activând în domeniul privat. A deţinut până în anul 2017 o fabrică de prelucrare a lemnului, iar apoi a lucrat în industria alimentară.

Constantin Corodeanu propune locuitorilor din Cricău un program bazat pe investiţii în infrastructură şi resursa umană, pentru a crea condiţii favorabile atragerii de investitori, dezvoltarea mediului antreprenorial însemnând locuri de muncă şi bunăstare pentru cetăţeni. Totodată, potențialul turistic al zonei va fi exploatat.

Doamna Marinela Oană, în vârstă de 46 de ani, a fost desemnată de către organizația locală drept candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Șibot. Având rădăcini în comună, aceasta s-a născut în Municipiul Hunedoara și a absolvit Facultatea de Mecanică din Timișoara, fiind și expert evaluator de proprietăți imobiliare.

De-a lungul timpului, a lucrat ca inginer în industria alimentară, inspector de fond funciar la Primăria Șibot și evaluator autorizat în domeniul proprietăților imobiliare.

Dată fiind poziționarea comunei, în apropierea orașului Cugir și a autostrăzii, sunt create premisele unei dezvoltări accelarate. De aceea, având experiență administrativă, candidatul PNL propune continuarea investițiilor începute de echipa liberală la Șibot, cât și identificarea unor surse de finanțare pentru dezvoltarea de noi proiecte și atragerea de investitori.

Propunerile vor trebui validate de către către conducerea judeţeană, conform prevederilor statutare.

PNL Alba îşi propune să câştige la alegerile locale din acest an președenția și majoritatea în cadrul Consiliul Judeţean, 70 de primari şi să deţină majoritatea în consiliile locale, pentru a pune în practică programele care vor fi prezentate alegătorilor. De aceea, vor fi depuse liste de candidaţi în fiecare circumscripţie electorală locală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aprobarea tarifului de incinerare a animalelor moarte, la vot în Consiliul Local Alba Iulia: Ce cost se va percepe pe kilogramul de cadavru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aprobarea tarifului de incinerare a animalelor moarte, la vot în Consiliul Local Alba Iulia: Ce cost se va percepe pe kilogramul de cadavru Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința de joi, 25 iulie 2024, un proiect care vizează stabilirea și aprobarea tarifului activității de incinerare desfășurată la Incineratorul Serviciului Public […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea