Rămâi conectat

Ştirea zilei

Maria Şteau şi Ada Rus vor conduce OIR POSDRU Centru cu sediul la Alba Iulia – vezi cu ce rezultate finale au promovat examenul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Şteau şi Ada Rus au fost declarate admise la la ambele probe ale concursului pentru conducerea OIR POSDRU Centru cu sediul la Alba Iulia.

Potrivit rezultatelor comunicate de ANFP, Maria Şteau care va ocupa postul de director executiv a obţinut 72,6 puncte la proba scrisă și 81,6 puncte la interviu, iar Ada Rus, care va ocupa postul de director executiv adjunct – 71,6 puncte la proba scrisă și 86,00 puncte la interviu (din 100 posibile).

Cele două candidate au participat la concursul organizat pentru ocuparea funcțiilor de conducere de la OIR POSDRU Centru și la alte 5 OIR-uri din țară. La proba scrisă s-au prezentat 9 candidați, în urma rezultatelor 4 dintre aceștia s-au calificat pentru interviu, la finalul căruia 3 candidați au obținut medii de promovare a examenului. Astfel, pe lângă posturile de conducere de la Alba Iulia va ma fi ocupat un post de director executiv adjunct la OIR POSDRU Piatra Neamț.

Reamintim că posturile de la Alba Iulia au fost scoase la concurs pentru a treia oară. La celelalte ediții organizate pentru ocuparea funcției de director executiv al instituției, s-au prezentat, tot în acest an, alţi doi candidaţi care nu au reuşit să promoveze proba scrisă, obţinând 19,9, respectiv 55,7 puncte.

Iată ce au declarat pentru ziarulunirea.ro noul director executiv și noul director executiv adjunct al OIR POSDR Centru, după anunțarea rezultatelor:

 ”Faptul că provin din sistem a contat enorm, cu atât mai mult cu cât activitatea mea de până acum în cadrul OIR POSDRU Centru a fost axată pe domeniul financiar-contabil deși am fost interesată de toată activitatea pe care o desfășoară instituția în care lucrez de peste 5 ani. De acum înainte cred că voi face o echipă bună cu directorul executiv adjunct, dar și cu ceilalți colegi din cadrul OIR POSDRU Centru. Cât despre proiectele și obiectivele pe care ni le propunem, prefer să vorbim despre ele la momentul în care le vom pune în aplicare. Sunt convinsă că adjunctul meu, care se va ocupa și de comunicarea instituției, va ști să facă ceea ce este necesar ca activitatea noastră să fie cunoscută”, ne-a declarat Maria Șteau.

Pentru mine a fost o provocare tocmai faptul că nu provin din sistem. Sunt convinsă că am făcut un pas important și este momentul să le mulțumesc colaboratorilor mei din Primăria Aiud și din Instituția Prefectului Alba pentru tot ceea ce am învățat de la ei până acum. Merg la OIR POSDRU Centru cu intenția clară de a pune în valoare echipa de profesioniști care lucrează aici și de a răspunde în primul rând exigențelor mele în ceea ce privește prestația mea profesională. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și îi asigur că voi face tot ce stă în puterile mele să nu îi dezamăgesc”, ne-a spus Ada Rus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea