Rămâi conectat

Ştirea zilei

Maria Şteau şi Ada Rus au luat proba scrisă la concursul pentru conducerea OIR POSDRU Centru cu sediul la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Şteau şi Ada Rus au fost declarate admise la proba scrisă a concursului pentru conducerea OIR POSDRU Centru cu sediul la Alba Iulia.

Este vorba despre posturile de director executiv şi de director executiv adjunct din cadrul Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” – Regiunea Centru (OIR POSDRU Regiunea Centru), a cărui activitate este coordonată de la Alba Iulia.

Posturile au fost scoase la concurs pentru a treia oară.

La examen  s-au prezentat, miercuri, 23 octombrie, Maria Şteau (din cadrul OIR POSDRU) şi Ada Rus (fost purtător de cuvânt al prefectului Gheorghe Feneşer). Ele au fost declarate admise la proba scrisă, iar potrivit ANFP, Maria Şteau a obţinut 72,6 puncte, iar Ada Rus 71,6 puncte, din totalul de 100. Pentru a fi declarat admis un candidat trebuie să obțină minim 70 de puncte.

 Luni, 28 octombrie, Maria Şteau şi Ada Rus se vor prezenta la cea de-a doua probă – interviul.

Vă reamintim faptul că, la celelalte ediții ale concursului organizate pentru ocuparea funcției de director executiv a instituției, s-au prezentat, tot în acest an, alţi doi candidaţi liberali, care însă nu au reuşit să promoveze proba scrisă, obţinând 19,9, respectiv 55,7de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea