Marea deszăpezire continuă in Alba Iulia şi în week-end. Duminica dimineata, circulatie restrictionata în zona Spitalului Judetean

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Operatiunile de curatare a orasului continua la Alba Iulia si in week-end. Voluntarii (firmele private) si echipele Salprest au lucrat azi pe Vasile Goldis si strazile din jurul scolii Ion Agarbiceanu, strada Closca, bulevardul Transilvaniei, strada Siretului, Andrei Muresanu, central orasului si dinspre Barabant spre oras.

In cursul zilei de duminica, 19 februarie, in intervalul 7.00 – 12.00 se va restrictiona accesul auto pe portiunea de drum cuprinsa intre Colegiul Militar si Spitalul Judetean pentru inlaturarea zapezii, eliberarea parcarilor din fata Spitalului si decolmatarea scurgerilor de apa pluviala. Le multumim pentru intelegere cetatenilor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Pana luni dimineata se doreste ridicarea zapezii din parcarea din fata magazinului Romarta si intreaga vecinatate a parcului Caragiale. Rugam riveranii sa parcheze pe strazile curatate deja sau in spatele blocului Romarta pentru a putea elibera zona. Este vizata si parcare de langa Raiffeisen bank”, a precizat Mihai Coser, purtator de cuvant al Primariei Alba Iulia.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Aurelian 18 februarie 2012 at 13:35

Piticu Atomic, asa-i ca nu a mai fost ca voluntar, el numai a inceput, ca sa bage raca. Pacat ii statea bine cu lopata in mana!

Aurelian 18 februarie 2012 at 13:49

Piticul Atomic a gasit ce-a cautat, si-a gasit scorbura uitata de Hava in Alba-Iulia, si acum ii fericit, ca-si poate face siesta!

q 18 februarie 2012 at 16:10

da?

albaiulian 18 februarie 2012 at 16:43

ar fi fost bine ca fiecare cetăţean să-şi fi curăţat zăzada din faţa casei ( a blocului ) în care locuieşte, lucru care i-ar fi luat 30-60 de minute şi este chiar plăcut să ieşi la curăţat zăpadă, iar oamenii mai au şi obligaţii.

Comentariile sunt oprite