Rămâi conectat

Actualitate

Marea Britanie a devenit a 3-a cea mai afectată țară din lume, în ceea ce privește numărul de decese cauzate de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marea Britanie a devenit a 3-a cea mai afectată țară din lume, în ceea ce privește numărul de decese cauzate de COVID-19

Cu peste 26.000 de decese, Marea Britanie a devenit oficial a doua cea mai decimată țară de pe continentul european. Potivit cifrelor publicate de Serviciul de Sănătate Public, 26.097 de persoane au murit în Marea Britanie după ce au fost testate pozitiv pentru COVID-19 începând cu 28 aprilie.

La această raportare, autortitățile de sănătate publică, au inclus, pentru prima dată, decesele înregistrate în afara mediului spitalicesc. Aproximativ 4.100 cazuri noi și 795 de decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

„Nu trebuie să pierdem niciodată din vedere faptul că în spatele fiecărei statistici există multe vieţi omeneşti care s-au pierdut tragic înainte de timp. Încă trecem prin vârf şi acesta este un moment delicat şi periculos în criză”, a declarat ministrul britanic de Externe, Dominic Raab.

Aceasta înseamnă că Regatul Unit a suferit mai multe decese COVID-19 decât Franţa sau Spania, deşi mai puţin decât Italia, care are cel mai mare număr de decese din Europa şi al doilea cel mai mare din lume după Statele Unite.

Cele mai multe cazuri înregistrate într-o zi în Marea Britanie au fost în data de 10 aprilie, atunci când au fost raportate aproximativ 8.700 de cazuri.

Surse: Skynews, Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea