Marcel Ciolacu a anunțat două moțiuni împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros. Orban, somat să dea RAPORTUL cerut: ”Altfel, e abuz în serviciu”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Marți, într-o conferință de presă, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va depune două moțiuni simple în Parlament împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros.

„Vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților, la Senat, în ceea ce-l privește pe dl ministru Cîțu și dl ministru Oros. Ținând cont că dl Cîțu a mai trecut prin această procedură la Senat, de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe dl ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public. Nu are nicio legătură o moțiune simplă cu nu știu ce site cu OZN-uri și extratereştrii din creierul dânsului”, a spus Ciolacu.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Ciolacu a mai spus de asemenea că premierul Ludovic Orban riscă să se facă vinovat de abuz în serviciu dacă refuză să meargă să dea explicații în Parlament. Premierul Ludovic Orban este chemat să dea explicații în Parlament despre măsurile adoptate de Guvern pentru prevenirea și combaterea epidemiei de Covid-19.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Domnul Orban trebuie să realizeze foarte clar că este premierul României. Există o hotărâre a Parlamentului pe care trebuie să o respecte, altfel, e abuz în serviciu”, a spus Ciolacu. Acesta a avertizat și că se poate ajunge inclusiv la un proces pe această temă.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei