Rămâi conectat

Politică Administrație

Marcel Ciolacu a anunțat două moțiuni împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros. Orban, somat să dea RAPORTUL cerut: ”Altfel, e abuz în serviciu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, într-o conferință de presă, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va depune două moțiuni simple în Parlament împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros.

„Vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților, la Senat, în ceea ce-l privește pe dl ministru Cîțu și dl ministru Oros. Ținând cont că dl Cîțu a mai trecut prin această procedură la Senat, de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe dl ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public. Nu are nicio legătură o moțiune simplă cu nu știu ce site cu OZN-uri și extratereştrii din creierul dânsului”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a mai spus de asemenea că premierul Ludovic Orban riscă să se facă vinovat de abuz în serviciu dacă refuză să meargă să dea explicații în Parlament. Premierul Ludovic Orban este chemat să dea explicații în Parlament despre măsurile adoptate de Guvern pentru prevenirea și combaterea epidemiei de Covid-19.

„Domnul Orban trebuie să realizeze foarte clar că este premierul României. Există o hotărâre a Parlamentului pe care trebuie să o respecte, altfel, e abuz în serviciu”, a spus Ciolacu. Acesta a avertizat și că se poate ajunge inclusiv la un proces pe această temă.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea