Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Manualele de Sport pentru clasa a V-a au fost tipărite. Din septembrie, profesorii vor preda orele de educație fizică ”ca la carte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Controversatul Manual de Educaţie Fizică promis de ministrul Liviu Pop este gata, atât în format digital, cât şi pe hârtie. Toate manualele au fost tipărite și vor porni spre elevii de clasa a V-a de la Cluj, în următoarele două săptămâni.

Manualul de sport pentru clasa a V-a a fost tipărit de Editura Didactică şi Pedagogică, despre care ministrul Liviu Pop spunea săptămâna trecută că urmează să să preia integral editarea manualelor şcolare, „astfel încât toţi elevii din România să beneficieze la timp de manuale”.

Manualul poate fi consultat şi în format digital, pe site-ul editurii. Profesorii de educaţie fizică urmează să fie convocaţi la inspectoratele școlare din ţară pentru a fi instruiţi cum să predea orele de sport ”ca la carte” .

Reprezentanţii elevilor sunt supăraţi pentru că nu au fost deloc consultaţi când s-a luat decizia de a avea încă o carte în ghiozdan.

Despre acest subiect s-a pronunțat și premierul Mihai Tudose. El a spus că este „convins” că a fost o „glumă” a ministrului Educaţiei, dar că, dacă el reuşeşte să aducă toate manualele necesare în clase la începerea şcolii, poate să prezinte şi un „manual de colorat la sport”.

Zilele trecute, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că în primele două luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale şcolare, ci îndrumare. Până acum, Liviu Pop a susţinut în mai multe rânduri că toţi elevii, inclusiv cei de la clasa a V-a, vor avea toate manualele în 11 septembrie.

sursa: protv,digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea