Manualele de Sport pentru clasa a V-a au fost tipărite. Din septembrie, profesorii vor preda orele de educație fizică ”ca la carte”

Paul Voicu - Primar 2020

Controversatul Manual de Educaţie Fizică promis de ministrul Liviu Pop este gata, atât în format digital, cât şi pe hârtie. Toate manualele au fost tipărite și vor porni spre elevii de clasa a V-a de la Cluj, în următoarele două săptămâni.

Manualul de sport pentru clasa a V-a a fost tipărit de Editura Didactică şi Pedagogică, despre care ministrul Liviu Pop spunea săptămâna trecută că urmează să să preia integral editarea manualelor şcolare, „astfel încât toţi elevii din România să beneficieze la timp de manuale”.

ELIT

Manualul poate fi consultat şi în format digital, pe site-ul editurii. Profesorii de educaţie fizică urmează să fie convocaţi la inspectoratele școlare din ţară pentru a fi instruiţi cum să predea orele de sport ”ca la carte” .

Reprezentanţii elevilor sunt supăraţi pentru că nu au fost deloc consultaţi când s-a luat decizia de a avea încă o carte în ghiozdan.

Mihail David - 2020

Despre acest subiect s-a pronunțat și premierul Mihai Tudose. El a spus că este „convins” că a fost o „glumă” a ministrului Educaţiei, dar că, dacă el reuşeşte să aducă toate manualele necesare în clase la începerea şcolii, poate să prezinte şi un „manual de colorat la sport”.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Zilele trecute, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că în primele două luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale şcolare, ci îndrumare. Până acum, Liviu Pop a susţinut în mai multe rânduri că toţi elevii, inclusiv cei de la clasa a V-a, vor avea toate manualele în 11 septembrie.

sursa: protv,digi24

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Anca 29 august 2017 at 16:21

Foarte tare! Au manual la sport dar nu au la restul materiilor!!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...