Rămâi conectat

Politică Administrație

Mândri de cei care i-au ales. Alianţa PSD-UNPR-PC din Alba, mulţumită de rezultatele alegerilor europarlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba01Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu s-a arătat mulţumit de rezultatul din judeţ al Alianţei PSD-UNPR-PC, la alegerile europarlamentare cumulând 27,53% din totalul voturilor valabil exprimate, cu 73 mai puţin decât partidul democrat-liberal.

Bugetul inferior faţă de celelalte partide alocat în campanie şi numărul mai mic de primari social-democraţi din judeţ au fost motivele pentru care  deputatul Dîrzu consideră că Alianţa nu a reuşit să obţină prima poziţie. Conform lui Dîrzu în judeţ sunt 43 de primari PDL, 24 PNL şi 10 primari PSD.

Preşedintele PC Nicolae Nariţa a spus că a fost o campanie „destul de grea” şi a dorit să mulţumească celor care au venit la vot. „Acest vot ne determină ca activitatea noastră să fie îndreptată către cetăţean. Prin votul nostru trimitem o echipa puternică în Parlamentul European şi asigur că PSD şi UNPR vor fi aceiaşi parteneri”, a spus preşedintele PC.

Preşedintele PSD Alba Iulia a vorbit mai cu seamă despre organizaţia la nivelul municipiului spunând că a obţinut „un rezultat istoric în ultimii 15 ani”. Acesta îşi doreşte ca PSD să câştige Primăria Albei Iulia, în următorii doi ani. „Am reuşit să batem PDL-ul şi am obţinut un rezultat care ne oferă mari speranţe, fiind o organizaţie din opoziţie, fără resurse, fără majoritate în Consiliul Judeţean sau Consiliul Local. Este meritul echipei, o echipă de oameni care a depus mult suflet, care într-adevăr şi-a dorit schimbare. Dorim să câştigăm primăria peste 2 ani de zile”, a spus Ovidiu Jidveian, care nu a uitat de „campania furibundă şi extrem de costisitoare” a PNL-ului, care a reuşit o „performanţă” în Alba Iulia, sub media judeţeană, semnal că albaiulienii „vor altceva”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea