Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Mandatul de primar a lui Silviu Ponoran, VALIDAT de instanță. Hotărâre definitivă a Tribunalului Alba

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Mandatul de primar a lui Silviu Ponoran, VALIDAT de instanță. Hotărâre definitivă a Tribunalului Alba

Mandatul de primar al orașului Zlatna a lui Silviu Ponoran a fost validat de instanță, astăzi, 14 octombrie 2024, în urma apelului făcut de edil. Hotărârea Tribunalului Alba este definitivă. Reamintim faptul că, în 4 octombrie 2024, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat o soluție prin care a invalidat alegerea ca primar al orașului Zlatna a lui Silviu Ponoran.

Citește și: Alegerea lui Silviu Ponoran ca primar al orașului Zlatna, INVALIDATĂ de Judecătoria Alba Iulia

Silviu Ponoran avea o interdicție de la ANI de a ocupa o funcție publică, potrivit deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție din anul 2021, pe o perioadă de 3 ani de la expirarea mandatului 2020- 2024.

Solutia pe scurt: „Admite apelul declarat de apelantul petent Ponoran Silviu, împotriva încheierii de ședință nr.6341/4.10.2024 pronunţată de Judecătoria Alba Iulia şi în consecinţă: Schimbă în tot încheierea nr. 6341/4.10.2024 pronunţată de Judecătoria Alba Iulia, în sensul că admite cererea, iar pe cale de consecinţă validează în funcţia de primar al oraşului Zlatna, jud. Alba, pe Ponoran Silviu, candidat din partea Partidului Naţional Liberal la alegerile locale din data de 09.06.2024. Definitivă. Pronunţată azi, 14.10.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței.
Document: Hotarâre 478/2024 14.10.2024”

Reamintim că Silviu Ponoran este prima opțiune pe lista validată de Biroul Politic Județean PNL în rândul candidaților pentru alegerile parlamentare, la Senatul României, din județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO | Două accidente în Alba Iulia, la câțiva metri distanță: Patru autoturisme implicate. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO, VIDEO | Două accidente în Alba Iulia, la câțiva metri distanță: Patru autoturisme implicate. Trafic blocat Accidentele se țin lanț în Alba Iulia. În după masa zilei de 14 octombrie 2024, două accidente s-au produs la câțiva metri distanță unul față de altul. Două autoturisme s-au ciocnit pe strada Zlatnei din Micești, la interescția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea