Majestatea Sa Margareta și Familia Regală vin de 1 Decembrie la Alba Iulia cu Trenul Regal, remorcat de o locomotivă cu abur construită în anul Încoronării Regilor Ferdinand și Maria

Paul Voicu - Primar 2020

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu vor călători la Alba Iulia cu Trenul Regal. Alături de Majestatea Sa se vor afla și ASR Principesa Elena și soțul ei, ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia și ASR Principesa Maria.

”Călătoria Familiei Regale cu Trenul Regal va onora memoria celor care au realizat Marea Unire, la 100 de ani de la înfăptuirea marelui ideal național”, se arată într-o postare pe Facebook a Familiei Regale a României.

ELIT

Familia Regală va ajunge în gara Alba Iulia la 1 Decembrie 2018, la ora 9.30. Trenul Regal va fi remorcat de locomotiva cu abur Pacific 231.065, construită în anul 1922.

Familia Regală va fi întâmpinată la Gara Alba Iulia de autoritățile locale și de locuitori ai municipiului Marii Uniri. Toți cei care vor dori să întâmpine Familia Regală şi să vadă Trenul Regal în gara Alba Iulia sunt bineveniți.

Mihail David - 2020

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, alături de ceilalți membri ai Familiei Regale, vor participa, la ora 10.00, la un Te Deum oficiat la Catedrala Încoronării, iar la ora 15.30, la ceremonia militară din Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 27 noiembrie 2018 at 20:31

margareta , prima duda a Romaniei , se joaca dea ” trenuletele” tot asa cum fostul rege mihai s-a jucat toata viata dea „masinutele” iar jurnalul Unirea ne agaseaza in fiecare zi cu „majestatea sa . ”

Acum in prag de 100 de ani de la marea unire ar fi bine ca istoricii , onesti sa ne spuna totul despre fostii regi inclusiv despre cei peste 150000 de ofiteri si soldati abandonati de fostul rege in mana rusilor si l-a arestat si predat acestora pe singurul mare patriot roman al vremii sale MARESALUL ION ANTONESCU , primind in schimb ea mai mare distinctie sovietica , ceva avioane si masinute.
Ati scris de 3 ori despre margareta , prima duda a Romaniei . Nu am uitat asa ca gasiti alte subiecte mai importante !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...