Rămâi conectat

Ştirea zilei

Majestatea Sa Margareta și Familia Regală vin de 1 Decembrie la Alba Iulia cu Trenul Regal, remorcat de o locomotivă cu abur construită în anul Încoronării Regilor Ferdinand și Maria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Radu vor călători la Alba Iulia cu Trenul Regal. Alături de Majestatea Sa se vor afla și ASR Principesa Elena și soțul ei, ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia și ASR Principesa Maria.

”Călătoria Familiei Regale cu Trenul Regal va onora memoria celor care au realizat Marea Unire, la 100 de ani de la înfăptuirea marelui ideal național”, se arată într-o postare pe Facebook a Familiei Regale a României.

Familia Regală va ajunge în gara Alba Iulia la 1 Decembrie 2018, la ora 9.30. Trenul Regal va fi remorcat de locomotiva cu abur Pacific 231.065, construită în anul 1922.

Familia Regală va fi întâmpinată la Gara Alba Iulia de autoritățile locale și de locuitori ai municipiului Marii Uniri. Toți cei care vor dori să întâmpine Familia Regală şi să vadă Trenul Regal în gara Alba Iulia sunt bineveniți.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, alături de ceilalți membri ai Familiei Regale, vor participa, la ora 10.00, la un Te Deum oficiat la Catedrala Încoronării, iar la ora 15.30, la ceremonia militară din Bulevardul 1 Decembrie 1918.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea