Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Seratelor Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba – „Despre eșec și succes”, tema lunii septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită vineri, 27 septembrie 2019, începând cu orele 18:00, la noi dezbateri pe o temă data, în cadrul Seratelor Bibliotecii. Întâlnirea lunii septembrie se va desfășura și de această dată la sala de lectură a bibliotecii, un spațiu care oferă nu numai o ambianță propice unor astfel de întâlniri ci și o colecție importantă de carte și informație din toate domeniile de activitate.

Searata de vineri are ca temă un subiect ce ar trebui să ne preocupe și să ne dea de gândit tuturor: Despre eșec și succes.  Subiectul a fost propus de participanți la ediția anterioară și va fi dezbătut din toate punctele de vedere, dialogul fiind moderat de părintele Pimen de la mănăstirea din Oarța de Sus. Dialogul de idei dintre cei prezenți va fi însoțit, ca de fiecare data, de momente musicale de cea mai bună calitate iar sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va oferi celor prezenți o atmosferă pe cât de plăcută, pe atât de interesantă și o bogată colecție de carte de literature și din toate domeniile de activitate.

Seratele bibliotecii se desfășoară în parteneriat cu Asociația „Sfânta Magdalena” din Oarța de Sus și se bucură de o frecvență din ce în ce mai mare, de la o ediție la alta. Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului 4.15 Seratele Bibliotecii din Proiectul de management 2017-2020, care are ca scop asigurarea unui spațiu pentru întâlniri periodice ale membrilor comunității în care se dezbat diferite teme culturale, sociale, morale, spirituale, însoțite de muzică, poezie, lecturi.

Proiectul 4.15. Seratele Bibliotecii este organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și are o frecvență lunară. Temele dezbătute sunt alese de publicul prezent, în așa fel încât dialogul împletit cu muzică să aducă pentru toți cei prezenți liniștea și pacea unor întâlniri de suflet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7 mai – 31 decembrie 2024: Programul de sterilizare GRATUITĂ a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Detalii despre înscrieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

7 mai – 31 decembrie 2024: Programul de sterilizare GRATUITĂ a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Detalii despre înscrieri Primăria Municipiului Alba Iulia derulează în perioada 07.05 – 31.12.2024 programul de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân. Citește și: Sterilizarea GRATUITĂ a câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor, continuă și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea