Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Se aprind luminițele de Crăciun la Cugir. Concerte de colinde, lângă bradul din fața Catedralei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 3 decembrie, începând cu ora 17.00, în fața Catedralei, Primăria Cugir și Centrul Cultural Valentin Urițescu vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă.

Citește și: VIDEO Spiritul sărbătorilor de iarnă cuprinde Cetatea Alba Carolina: Se montează ultimele decorațiuni, iar bradul înalt de peste 18 metri a fost împodobit

Au început pregătirile pentru împodobirea orașului Cugir cu iluminat festiv. Primăria a asigurat montarea instalațiilor luminoase, iar angajații din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală Cugir au ridicat zilele acestea bradul de Crăciun în fața Catedralei și au montat decorațiile specifice.

”Duminică, de la mic la mare, cugirenii sunt așteptați să participe la aprinderea miilor de luminițe multicolore ce vor împodobi orașul.

În continuare, sunteți invitați la colinde și cântece sub bradul de Crăciun, în interpretarea grupului Mlădițe Cugirene și a Fanfarei Cugir.

Vă așteptăm lângă brad pentru a număra împreună secundele până la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun și a ornamentelor luminoase ce împodobesc orașul!”, au transmis reprezentanții administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea