Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Recital cameral susținut de Cvartetul de Coarde al Județului Alba, în Piața Cetății din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cvartetul de Coarde ,,Augustin Bena” al Județului Alba susține, duminică, 12 iulie 2020, un recital cameral în Piața Cetății din Alba Iulia. Evenimentul cultural este programat la ora 20:00 și este organizat cu respectarea unor reguli stricte de distanțare socială și de dezinfectare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Intrarea este liberă, în limita a 250 de spectatori.

Cvartetul va evolua alături de soliștii invitați, Dragoș Tudor și Alexandru Ștefănoiu, ambii la chitară, și în program sunt incluse lucrări muzicale de o sensibilitate aparte, compuse de W. A. Mozart, Jorge Cardoso, A. Vivaldi și Isaac Albeniz.

Cvartetul de coarde ,,Augustin Bena” activează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” și a susținut numeroase recitaluri și concerte. În formula extinsă, în cadrul centrului funcționează și Orchestra de Cameră înființată în iulie 2013 ca și departament cultural. Orchestra este condusă de Dan Liviu Cernat și abordează lucrări din creație marilor compozitori cu preponderență din perioada barocului.

Ce reguli trebuie respectate de spectatori?

Spectatorii care participă la evenimentele culturale organizate de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba trebuie să respecte o serie de reguli impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Accesul la spectacol va fi deschis cu o oră înainte astfel încât spectatorii să intre pe rând respectând distanțarea socială și fiind incluși într-un triaj epidemiologic.

Astfel la intrarea în zona de concert fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau a celor au temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. De asemenea, pe toată perioada spectacolelor, fiecare participant va fi obligat să poarte mască.

Intrările în spațiul delimitat sunt dotate cu stații de dezinfectare pentru mâini, iar spectatorii vor fi obligați să se dezinfecteze în momentul accesului în spațiul de spectacol.

Evenimentul cultural este organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și cu sprijinul Primăriei municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea