Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MÂINE, la Cugir: Ziua Colegiului Naţional „David Prodan”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul National David Prodan CugirElevi, cadre didactice şi mai mulţi invitaţi se vor aduna vineri, 7 iunie, la Cugir pentru a sărbători împreună Ziua Colegiului Naţional „David Prodan”, eveniment organizat în memoria eminentului istoric, patronul spiritual al acestei instituţii şcolare, de la a cărui tecere în nefiinţă se împlinesc anul acesta 21 de ani.

Manifestările vor debuta la ora 10.00, printr-o reuniune a elevilor şi Colegiul-David-Prodan-Cugirprofesorilor, în cadrul unui careu festiv, după care va avea loc deschiderea activităţilor programate cu acest prilej. Potrivit directorului colegiului prof. Lilica Vanţ, momentul solemn dedicat marelui cărturar ardelean de la a cărui naştere se împlinesc 111 ani se va desfăşura în Amfiteatrul „David Prodan” unde va avea loc o sesiune de comunicări ştiinţifice coordonată de profesorul de istorie Nicolae Băcilă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Comform programului, pe parcursul zilei vor mai avea loc activităţi constând în concursuri de cultură generală, precum şi mai multe activităţi sportive organizate pe terenul şi în sala de sport a liceului.

La sărbătoarea de suflet a colegiului au fost invitaţi să ia parte: foşti profesori de istorie care au slujit ani de-a rândul instituţia şcolară, actuali profesori de istorie din cadrul colegiului, interesaţi de viaţa şi opera academicianului David Prodan, directori din cadrul instituţiilor şcolare din oraş, oficialităţi locale.

(C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași A fost semnalată prezența unui URS în localitatea Sebeș, pe strada  Călărași. Locuitorii au primit pe telefoane un mesaj RO-ALERT. Potrivit acesuia, cetățenii sunt avetizați să   evite  zona și să rămână în locuințe! Păstrați distanța față de animal și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea