Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI: “A.L.E.G Mişcarea” – exerciţii de steel tonic, fitness extrem, kangoo jumps şi zumba, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, la Alba Iulia va avea loc prima ediţie a Convenţiei de Fitness “A.L.E.G Mişcarea”. Evenimentul se va desfăşura în Sala de Sport a Universităţii “1 Decembrie 1918” (lângă căminele studenţeşti), începând cu ora 14.30. Pasionaţii de sport vor avea ocazia de a se întâlni şi antrena cu cei mai buni antrenori de fitness din oraş (Lucian Nicolescu, Alex Grapa, Geana, Larisa Balea, Elena Paul, Adina Stoica) dar şi cu instructori de top din ţară precum Peter Ambjorn, unul dintre instructorii cheie de la World Class Health Academy Bucureşti, care va preda la convenţie clasa de Latino Expression, Dosa Ildiko –  trainer Kangoo Jumps, sau Tunde –  instructor Steel Tonic, Power Step şi Rebound Cardio.    Costul pentru participarea la această convenţie este de 25 de lei, iar  studenţii din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, au reducere de 50%. La sfârşitul evenimentului, participanţii vor beneficia de o tombolă cu premii atractive, premiul cel mare constând într-un zbor cu parapanta.

Vă prezentăm mai jos programul Convenţiei de Fitness  “A.L.E.G MIŞCAREA”:

– 14.30 – Deschidere
– 15.00 – Steel Tonic – Tunde şi Geana
– 16.00 – Latino Expression – Peter Ambjorn
– 17.00 – Fitness Extrem – Lucian şi Sendy
– 18.00 – Kangoo Jumps – Ildiko, Alex, Elena
– 19.00 – Zumba – Laurenţiu, Adina, Larisa
– 23.00 – After Party Club Stage


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea