Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Mâine, 10 mai 2012, ora 18.00: Vino în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor să te întâlneşti cu Cavalerul Cetăţii!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetatea Alba Carolina prinde „pe zi ce trece” tot mai multă viaţă.

. Joi mai aveţi parte de o plăcută surpriză din partea Cavalerului Cetăţii, oferită de Bogdan Câmpean – iniţiatorul acestui interesant proiect. Iată ce ne-a declarat domnia sa în legătură cu acest eveniment: „Cetatea este prin excelenţă un loc ce reuneşte oamenii, în care spiritul cavaleresc nu trebuie să dispară niciodată, căci el este cel care ne poartă paşii spre înnobilarea sufletului. Un Cavaler în armură apare pentru a reînvia spiritul cavaleresc, ce ademenea odată domniţele şi care reunea locuitorii Cetăţii sub aceleaşi valori: onestitate, integritate, bun simţ, generozitate, dar şi plăcerea de a savura cultura. Cavalerul Cetăţii vine pe străzile din Alba Iulia să asculte dorinţele şi nevoile cetăţenilor, care transforma oraşul într-o Cetate 3.0 – un loc ce păstrează tradiţiile şi valorile civilizaţiilor trecute şi care în acelaşi timp se bazează pe o comunicare deschisă, apropiindu-se de fiecare în parte. Este vorba despre o campanie de responsabilitate socială şi derulăm proiecte în care sunt implicaţi cetăţenii oraşului. Stă în spiritul cavaleresc să avem curajul a spune lucrurilor pe nume, spre a fi cunoscute şi celor de lângă noi şi a putea astfel alege ce e bine pentru Cetatea noastră. O să avem un corp-cetate să spunem aşa, unde toţi cetăţenii oraşului sunt aşteptaţi pentru a-şi exprima gândurile despre oraşul lor. Este un mod de a comunica cu cetăţenii oraşului.”, ne-a declarat Bogdan Câmpean.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Iată şi programul pentru acest weekend şi săptămâna ce urmează:

Cavalerul serveşte Cetatea!
9  -15 mai „Idei pentru cetatea ta”
Fiecare dintre noi care avem o idee, o sugestie, o aşteptare  sau chiar ceva de reproşat Cetăţii Alba Iulia, o putem scrie pe panourile cortului-cetate amplasat în fata Casei de Cultură a Sindicatelor .

9  -12 mai „Haideţi să luăm pulsul Cetăţii”
În această perioadă, la cortul-cetate situat în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, o echipă de asistente medicale va fi la dispoziţia locutorilor Cetăţii, de toate vârstele, pentru a ne măsura pulsul, tensiunea arterială, glicemia şi a ne oferi sfaturi privitoare la sănătatea noastră. O Cetate sănătoasă luptă mai bine pentru drepturile ce i se cuvin!

Duminică, 13 mai 2012, Skandenberg cu Cavalerul Cetăţii
Vino la cortul-cetate din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor şi bate palma cu Cavalerul Cetăţii în persoană! Cel care îl înfrânge pe Cavaler la skandenberg câştigă o bere !
Pentru Domniţe, Cavalerul Cetăţii oferă îmbrăţişări şi flori !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea