Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mai mulţi medici au afirmat, în repetate rânduri, că se confruntă cu cazuri grave, dar pacienţii refuză internarea: „Se condamnă singuri la moarte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulţi medici au afirmat, în repetate rânduri, că se confruntă cu cazuri grave, dar pacienţii refuză internarea: „Se condamnă singuri la moarte”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, duminică dimineaţă, că cei care refuză internarea în spital şi tratamentul medicilor, deşi sunt în stare gravă, se condamnă singuri la moarte.

Raed Arafat a fost întrebat, duminică, la Maratonul de vaccinare din Bucureşti, ce părere are despre cei care, deşi sunt în stare gravă, refuză internarea în spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Înseamnă că se autocondamnă. Dacă sunt în stare gravă şi încă ascultă aceste sfaturi de a nu se interna, de a nu primi tratamentele, însemamnă că se condamnă singuri la moarte, nu la altceva”, a declarat Raed Arafat.

Acesta a afirmat că ar fi bine să se ajungă la spital înainte de a se ajunge în stare gravă.

”Dacă eşti în stare gravă trebuie să ajungi la spital înainte să ajungi în stare gravă. Dacă eşti deja în stare gravă, unica şansă a ta este în spital”, a mai declarat şeful DSU.

Mai mulţi medici au afirmat, în repetate rânduri, că se confruntă cu cazuri grave, dar pacienţii refuză internarea.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea