Mai mulți cugireni din tabăra lui Gabriel Oprea au trecut la ALDE

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La finele săptămânii trecute și în cursul zilei de azi, mai mulți membrii UNPR din Cugir au decis să schimbe formațiunea locală condusă de Sabin Emandi și să treacă în tabăra ALDE, fiind primiți cu brațele deschise de oamenii lui Adrian Valasă și Mircea Teodorescu.

Unul dintre artizanii rupturii produse în UNPR este copreședintele ALDE, Mircea Teodorescu, care ne-a declarat că n-a făcut eforturi prea mari pentru a-i convinge pe unii dintre membrii progresiști să vină alături de colegii săi și a declarat că în perioada următoare li se vor alătura și alții din alte partide. UNPR- iștii care au mărit rândurile ALDE susțin că nu au plecat la respectiva formație pentru funcții de partid.

USR - Alegeri parlamentare 2020

,,Am decis să ne alăturăm celor din ALDE, să pregătim o campanie electorală în mod exemplar, să facem tot ce ține de noi să ajutăm cetățenii printr-o politică socială la cel mai înalt nivel. Ne-am alăturat acestui partid fără niciun fel de pretenții la funcții. Facem acest lucru din dorința de a face cât mai puternică această alianță și să câștigăm alegerile locale”, a declarat VT, la sediul ALDE. (C.P.)

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

anti-politicieni(mafie) 29 martie 2016 at 1:13

…” UNPR- iștii care au mărit rândurile ALDE,susțin că nu au plecat la respectiva formație pentru funcții de partid „…. NUUU,…gura nu le pute si nu au mincat usturoi ! Adica cu alte cuvinte,tradatorii au schimbat macazul,cu gandul la ciolan,dar nu recunosc oficial !

adi 29 martie 2016 at 12:24

Asa este domnule gherman care ai scris mai sus.Cugirul nu se mindreste, cu elefanti ca cei doi.

contribuabilu` 30 martie 2016 at 9:20

Normal ! Da`…ce-a mai ramas normal in Romania ?

gheorghita 31 martie 2016 at 22:32

Daca mai candideaza Mircea asta , eu nu mai merg la vot ,cu tot neamul meu.

trompi 31 martie 2016 at 22:35

Bai , da numai pensionari expirati are ALDE ?

shafu 2 aprilie 2016 at 15:19

blablablabla

Comentariile sunt oprite