Rămâi conectat

Politică Administrație

Mai mulți cugireni din tabăra lui Gabriel Oprea au trecut la ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finele săptămânii trecute și în cursul zilei de azi, mai mulți membrii UNPR din Cugir au decis să schimbe formațiunea locală condusă de Sabin Emandi și să treacă în tabăra ALDE, fiind primiți cu brațele deschise de oamenii lui Adrian Valasă și Mircea Teodorescu.

Unul dintre artizanii rupturii produse în UNPR este copreședintele ALDE, Mircea Teodorescu, care ne-a declarat că n-a făcut eforturi prea mari pentru a-i convinge pe unii dintre membrii progresiști să vină alături de colegii săi și a declarat că în perioada următoare li se vor alătura și alții din alte partide. UNPR- iștii care au mărit rândurile ALDE susțin că nu au plecat la respectiva formație pentru funcții de partid.

,,Am decis să ne alăturăm celor din ALDE, să pregătim o campanie electorală în mod exemplar, să facem tot ce ține de noi să ajutăm cetățenii printr-o politică socială la cel mai înalt nivel. Ne-am alăturat acestui partid fără niciun fel de pretenții la funcții. Facem acest lucru din dorința de a face cât mai puternică această alianță și să câștigăm alegerile locale”, a declarat VT, la sediul ALDE. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea