Mai multe persoane au atacat un echipaj de Poliție cu FURCI și pietre, în plin LINȘAJ mediatic la adresa Poliției

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În plin linșaj mediatic la adresa Poliției pentru că au bătut scandalagii, dar și pentru că au împușcat un bărbat care a refuzat în repetate rânduri să se supună somațiilor și a atacat un agent, polițiștii sunt din nou țintele unor atacuri violente.

Mai mulți polițiști din Sibiu și mașinile care se aflau în dotarea lor au fost loviți cu pietre, lopeți și furci de niște persoane care participau la vânzarea unui cal, fără a respecta regulile de distanțare socială. Doi bărbați au fost reținuți, urmând să fie prezentați cu propunere de arestare, conform Mediafax.

ELIT

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în localitatea Brădeni, pe drumul public, mai multe persoane au participat la negocierea vânzării unui cal, fără a respecta măsurile de distanţare socială.

„La solicitările de păstrare a distanţei sociale adresate de către forţele de ordine care asigurau punerea în aplicare a măsurilor de distanţare socială, potrivit ordonanţelor militare de punere în aplicare a Decretului de instituire a stării de urgenţă pe teritoriul României, mai multe persoane au aruncat cu diverse corpuri contondente ( pietre, bolovani, lopată, etc.) înspre organele de ordine publică şi autovehiculele aflate în dotarea acestora. Totodată s-a mai constatat faptul că un inculpat a exercitat violenţe, prin îmbrâncire şi prindere de gât, asupra unuia dintre lucrătorii de poliţie, adresându-i totodată injurii”, potrivit unui comunicat al Parchetului.

Ca urmare a violenţelor exercitate asupra acestuia, lucrătorii de poliţie l-au imobilizat, în vederea identificării, pe inculpat, moment în care un alt inculpat împreună cu o persoană, au ameninţat cu violenţe şi cu moartea pe lucrătorii de poliţie şi totodată au aruncat cu pietre, bolovani, o lopată și o furcă, oamenilor legii şi autovehiculelor aflate în dotarea acestora.

„Urmare acestui fapt, a rezultat avarierea a trei autospeciale şi a două scuturi de protecţie folosite de lucrătorii de poliţie pentru a se apăra, valoarea totală a pagubei suferite fiind apreciată la suma de 26.410,1 lei”, arată sursa citată.

Inculpaţii au vârsta de 30 ani, respectiv 34 ani, locuiesc pe raza comunele Laslea şi Brădeni, jud. Sibiu şi nu au antecedente penale.

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419