Rămâi conectat

Curier Județean

Lupi flămânzi în zona Lupșa

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Lupi flămânzi în zona Lupșa.

Haitele de lupi flămânzi au dat atacul la vânat în pădurile înzăpezite ale comunei Lupșa și pe fondul forestier de pe Muntele Mare, de la limită cu județul Cluj, rărind efectivele de cerbi și mistreți, fără ca Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Alba să poată interveni legal, deoarece lupul este o specie protejată prin lege, ne-a declarat Bogdan Dragomir, directorul AJVPS Alba.

El a spus că fiarele atacă în special purceii de mistreți, care sunt hrana lor preferată, de la începutul iernii fiind semnalate aproximativ 10 cazuri, dar vânătorii au depistat aprope săptămânal și ciute sau chiar cerbi uciși de lupi.

Având în vedere că acum lupii se pot hrăni cu animale sălbatice, directorul Bogdan Dragomir a precizat că deocamdată nu au fost raportate atacuri la gospodăriile localnicilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

„Superluna Albastră”, fenomenul astronomic rar, vizibil și în România: Când se va vedea pe cer cea mai strălucitoare lună plină din 2024

Bera Larisa

Publicat

în

„Superluna Albastră”, fenomenul astronomic rar, vizibil și în România: Când se va vedea pe cer cea mai strălucitoare lună plină din 2024 Luni noaptea, pe data de 19 august 2024, cerul va oferi un spectacol deosebit. Superluna Albastră, fenomenul astronomic rar, va fi vizibil și în România. Citește și: FOTO | Aurora Boreală a apărut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea