Rămâi conectat

Curier Județean

LUNI: PROTEST la spitalul din Câmpeni. Angajaţii ies în stradă, nemulţumiţi de salariile diminuate şi îngrijoraţi de situaţia unităţii medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sindicatul Judeţean Sanitas anunţă organizarea unui protest, luni, 23 martie, în oraşul Câmpeni. Angajaţii  spitalului din oraş ies în stradă, nemulţumiţi de faptul că li s-au diminuat salariile şi, totodată, îngrijoraţi de situaţia în care se află unitatea medicală.

„Acţiunea de protest este declanşată de starea de dificultate în care se află Spitalul Orăşenesc Câmpeni şi este independentă de orice influenţă politică. Angajaţii Spitalului Orăşenesc Câmpeni sunt cei care prin efortul lor au asigurat funrizarea de servicii medicale şi îngrijire, deşi salariile lor sunt drastic diminuate de peste un an de zile”, transmite Sindicatul Judeţean Sanitas, printr-un comunicat de presă. Se estimează participarea a peste 250 de persoane.

Potrivit aceleiaşi surse, protestul are ca obiective menţinerea funcţionării spitalului, respectarea drepturilor salariale legale, precum şi aşezarea pe principii corecte şi eficiente a acţiunii echipei manageriale a spitalului.

„Credem că pornind de la dorinţa noastră de a păstra accesibilitatea pentru servicii medicale şi de îngrijire la nivelul comunităţii locale, aparţinând unei zone a judeţului în care în ultimii ani s-au definţat două unităţi sanitare, cetăţenii oraşului Câmpeni ni se vor alătura în efortul de a salva Spitalul Orăşenesc din Câmpeni”, au mai transmis aceştia.

Participanţii la protest se vor strânge cu începere de la ora 12.00, în curtea spitalului, iar de aici se va pleca în marş către Primăria Câmpeni, pe traseul str. Horea – Oituz –  Moţilor. Între orele 13.15-15.00, angajaţii vor picheta sediul primăriei .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea