Rămâi conectat

Ştirea zilei

LUNI: Bugetul municipiului Alba Iulia pe 2023 primește o nouă șansă. SCHIMBĂRI minore, înainte de votul consilierilor

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

LUNI: Bugetul municipiului Alba Iulia pe 2023 primește o nouă șansă. SCHIMBĂRI minore, înainte de votul consilierilor

Luni, 6 februarie, o ședință de îndată va avea loc la sediul Primăriei Alba Iulia, pe tema votării bugetului municipiului.

După ce acesta a picat inițial la votul dat de consilierii locali ai orașului, primarul Gabriel Pleșa a transmis, pentru ziarulunirea.ro, că ședința care va avea loc la ora 13:00 va avea un singur punct pe ordinea de zi: bugetul municipiului Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Bugetul local al municipiului Alba Iulia A PICAT cu 12 voturi ÎMPOTRIVĂ!

De asemenea, Gabriel Pleșa a mai declarat pentru ziarulunirea.ro că proiectul care urmează să fie votat luni nu a suferit decât unele mici modificări, în urma consultării consilierilor locali ai orașului.

Reamintim că, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, organizată în data de 30 ianuarie 2023, bugetul pentru acest an a picat cu 12 voturi „împotrivă” și doar 9 voturi „pentru”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea