Rămâi conectat

Curier Județean

Luni, 25 noiembrie – lucrări la rețeaua de gaz din Bărăbanț

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*VEZI străzile pe care va fi întrerupt serviciul de distribuţie a gazelor naturale

E.ON Gaz Distribuţie anunță că este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, luni, 25 noiembrie a.c., începând cu ora 9.00, în Alba Iulia, cartierul Bărăbanț, pentru cuplarea unor noi conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Sunt vizate străzile: Măceşului, Aluniş, Cabanei, Câmpului, Catinei, Cindrel, Ciucaşului, Corniştei, Fagului, Gorunului, Grădinilor, Haţeg, Lupeni, Mureşului, Păltiniş, Pecarilor, Petreşti, Petroşani, Poieniţei, Răchitei, Sardului, Streiului, Stejarului, Şurianului, Taberei, Turnătoriei şi Valea Mică.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil”, transmit reprezentanții companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea