Rămâi conectat

Curier Județean

Luni, 21 Decembrie, Cugirul va comemora eroii Revoluției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 21 decembrie 2015, începând cu ora 14.00, la Troiţa din fața Primăriei Cugir va avea loc evenimentul de comemorare a Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989.

coroane-flori-eroi-revolutie-cugirManifestarea,  organizată de Asociaţia de revoluţionari “21 Decembrie 1989 – Cugir” va fi marcată de o slujbă de pomenire a Eroilor Martiri ai Revoluţiei Romane, precum şi depuneri de coroane de flori din partea revoluţionarilor, a partidelor politice, a oficialităţilor locale şi judeţene.

Potrivit preşedintelui asociaţiei, Liviu Bulzan la eveniment sunt invitaţi să participe şi membri ai Asociaţiei 21 Decembrie 1989 din AlbA Iulia şi Orăştie.

În aceeaşi zi, de la ora 10.00, activități similare se vor desfăşura la crucea ridicată în curtea Poliţiei Oraşului Cugir, în memoria celor doi poliţişti care au fost uciși în evenimentele tragice din seara de 21 decembrie 1989.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea