Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lumina de Înviere va fi adusă de voluntarii Primăriei Alba Iulia în fiecare scară de bloc din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anul acesta de Paști, Lumina de Înviere va fi adusă de voluntarii Primăriei Alba Iulia în fiecare scară de bloc din oraș.

Anul acesta, de Paște, clopotele vor bate mai puternic. Și vor avea mai multă însemnătate ca oricând, chiar dacă le vom auzi de acasă, nu din curtea bisericii unde obișnuiam să ne întâlnim în fiecare an.

Anul acesta, de Paște, fiecare lumânare va reaprinde flacăra speranței într-un mâine mai bun, chiar dacă nu vom lua Lumina așa cum o făceam anii trecuți. Voluntarii Primăriei Alba Iulia vă vor ajuta să aveți LUMINĂ! O vor aduce ei pentru dumneavoastră, să o găsiți în Ziua Învierii în fiecare scară de bloc din oraș.

Anul acesta, ne bucuram de Paște și de Înviere într-un mod diferit, de acasă, tocmai pentru ca următoarele sărbători să redevină la fel cum le știam.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea