Rămâi conectat

Politică Administrație

Ludovic Orban vrea să-i dea afară pe toți cei angajați de PSD, dacă liberalii ajung la guvernare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, că administraţia publică trebuie regândită, afirmând că dacă liberalii ajunge la guvernare va trebui să concedieze toţi funcţionarii angajaţi de PSD pe „pile şi cumetrii politice”.

„Trebuie să regândim administraţia. O administraţie suplă, simplificată, cu funcţionari de carieră care îşi fac meseria, o administraţie fără politruci introduşi pe uşa din dos a instituţiilor pe baza relaţiilor politice. Dacă ajungem la guvernare probabil va trebui să îi dăm afară pe toţi cei angajaţi de PSD pe bază de pile, relaţii şi cumetri politice”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Zf.ro.

Ludovic Orban a afirmat că toate instituţiile politice trebuie să fie restructurate.

„Nu poţi să ai un guvern cu 29 de ministere. În ce ţară din UE există un guvern cu 29 de ministere? 15-16 ministere maximum posibil. Avem o mulţime de agenţii care se calcă pe bătături, în care majoritatea oamenilor nu fac altceva decât să-şi justifice existenţa fără niciun fel de rol în societate, dimpotrivă îi frânează pe oamenii care au iniţiativă în societate, care au iniţiativă indiferent că este economică şi socială”, a spus Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea