Ludovic Orban, soluţii pentru evitarea unui blocaj în spitale: Avem un plan național de creștere a capacității de tratare pentru bolnavii COVID-19

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primul ministru Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, la Timișoara, că Guvernul are un plan național de creștere a capacității de tratare a pacienților cu COVID-19, atât în secțiile obișnuite, cât și în cele de terapie intensivă.

„Avem un plan de creștere a capacității de tratare atât în secțiile obișnuite, cât și în secțiile de terapie intensivă. Este gândit la nivel național și urmărește creșterea constantă a numărului de paturi din secțiile de ATI, astfel încât să facem față nivelului de tratare a oricărui pacient care are nevoie de tratament”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a precizat că cel mai bine ar fi să fie respectate normele de protecție sanitară de toți cetățenii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Asta este cea mai sigură cale pentru a evita să se ajungă în situații cu număr mare de infectați, un număr mare de persoane tratate în secțiile de Terapie Intensivă. Cu cât se îmbolnăvesc mai puțini cu atât mai puțini vor ajunge în spital. Cu cât se respectă regulile de un număr cât mai mare de cetățeni, cu atât numărul de îmbolnăviri se va reduce”, a spus Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419