Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ludovic Orban: Creșterea cu 40% ar fi fost greu de făcut și în condiții normale. Vom crește pensiile, dar cu cât ne vom permite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban a spus, luni seara, că pensiile vor crește cu cât va permite economia. Asta, deși atât el, cât și Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, au precizat că bugetul pe 2020 conține mărire pensiilor, iar ultimele date economice au arătat că România are creștere economică.

”Degeaba mărești pensiile, dacă, după aia, nu poți să le plătești. Facem și noi ca PSD, le mărim, dăm drumul la inflație și vezi că poți să îți cumperi cu banii respectivi ce puteai cumpăra și înainte.

Creșterea cu 40% ar fi fost greu de făcut și în condiții normale. E o nucă fierbinte pregătită de PSD, pentru ca în cazul în care vor pierde puterea, să aibă cu ce să revină. Vom crește pensiile, dar cu cât ne vom permite. ”, a anunțat Ludovic Orban, luni seara, la Digi 24.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea