Ludovic Orban amenință cu INCHIDEREA localurilor de pe litoral, dacă măsurile anti-Covid nu vor fi respectate: ,,Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure”

Paul Voicu - Primar 2020

Întrebat ce măsuri vor fi luate în acest weekend pentru a evita apariţia unor focare de coronavirus pe litoral, șeful Executivului a anunțat că vor urma controale la sânge, iar cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizaţiilor de funcţionare sau chiar închiderea.

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat vineri că instituţiile abilitate au în vedere „controale la sânge” pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară în contextul epidemiei COVID-19, iar organizatorii de evenimente care nu respectă legea riscă să fie sancționați, scrie Agerpres.

ELIT

„Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a afirmat Orban, la finalul vizitei efectuate la şantierul Podului de peste Dunăre, în judeţul Tulcea.

Sursa: digi24.ro

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...