Lucrările la Autostrada Transilvania vor fi reluate, între Câmpia Turzii și județul Mureș

Paul Voicu - Primar 2020

autostradaCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a solicitat, săptămâna trecută, certificatul de urbanism pentru sectorul de 40 de kilometri, dintre localitatea clujeană Câmpia Turzii și Ogra, din județul Mureș.

Astfel. lucrările la autostrada Transilvania vor fi reluate, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, semnând, în acest sens, Certificatul de Urbanism solicitat de CNADNR. Compania ar urma să obţină, în continuare, avizele necesare şi să depună la Consiliul Judeţean Cluj cererea de autorizare a lucrărilor.

ELIT

Lucrările la Autostrada Transilvania, care ar trebui să aibă o lungime de 415 kilometri, au început în 2006. Proiectul inițial prevedea ca autostrada care începea la granița cu Ungaria, în localitatea Borș, și se oprea la Brașov să fie terminată în 2012. Însă până acum au fost terminați și dați în folosință doar 55 de kilometri, între comuna clujeană Gilău şi ieșirea din Câmpia Turzii. Prima secţiune — Gilău — Turda — a fost dată în funcţiune în decembrie 2009. Bucata de 10 kilometri dintre Turda și Câmpia Turzii funcționează și ca o centură ocolitoare pentru cele două municipii alăturate.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

alexandru 10 martie 2014 at 10:50

cum puteti scrie asemenea mizeriii de articole?unde e finantarea ?
nici autostrada sebes turda nu se mai face, ca nu ne putem incadra in termenele de finantare.e an electoral, o sa citesc revista marvel anul asta.

boooooooooooo 12 martie 2014 at 8:15

fbfbfbfdbdfb

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...